Productie medewerker

Voor de afdeling Productie zijn we op zoek naar een nieuwe gedreven collega. Je bent als productie medewerker een belangrijke schakel binnen ons bedrijf. 

Word jij onze nieuwe collega?

Functietitel: Productiemedewerker

Bij Lewo B.V. zijn we specialist op het gebied van rookgasafvoeren. In een samenwerkingsverband van toonaangevende Nederlandse bedrijven uit Woudenberg sinds 1980, streven we naar one-stop totaaloplossing voor (sfeer)verwarming. We zijn de ultieme partner op gebied van rookgasafvoersystemen, haarden & kachels en alle bijhorende accessoires.

We zoeken mensen die al een aantal jaar ervaring hebben binnen de metaalbranche.

Heb je geen ervaring? Ook dan ben je van harte welkom! Wij leiden jou binnen een korte tijd op tot een metaalbewerker. Wanneer je interesse toont in het productiewerk kunnen we je voorzien van een passende (externe) opleiding.

Wat ga je doen:

 • Je beheert het proces vanaf de invoer van de grondstof tot het verpakken van het eindproduct;
 • Je zorgt dat orders op tijd gereed zijn;
 • Je werkt volgens de gestelde kwaliteits-, veiligheids-, werkinstructies en milieu richtlijnen;
 • Je werkt nauw samen met directe collega’s productie en teamleiders;
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Wat hebben we jou te bieden:

 • Een jaarcontract of contract voor onbepaalde tijd afhankelijk van jouw situatie;
 • Uitstekend maandsalaris tussen de €2.500 – €3.500 bruto op fulltime basis afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring, excl. 8% vakantiegeld en evt. reiskostenvergoeding;
 • CAO Metaal & Techniek, pensioenregeling via pensionfonds PMT, 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • Werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 07.30 tot 16.15 uur, een 4-daagse werkwerk behoort ook tot de mogelijkheden;
 • Ruimte en aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling; door middel van opleidingen, trainingen en cursussen gericht op jouw vakgebied;
 • Gezellige teamuitjes en borrels.

 

Wil je meer weten?

Over de inhoud kan contact worden opgenomen met Eliza Westerduin (HR Manager), tel: 06-45340565 of mail: e.westerduin@lewo.nl of solliciteer direct via onderstaande knop!

Elke dag een beetje beter

Wij willen het elke dag een beetje beter doen. Wij zijn resultaatgericht en werken daartoe allemaal met heldere doelstellingen. Wij blijven onszelf ontwikkelen.

Betrokkenheid

Wij nemen verantwoording en zijn betrokken bij onze klanten en onze collega’s. Wij helpen elkaar waar nodig.

Kwaliteit

Wij weten wat er bij onze medewerkers en onze klanten speelt en streven continu naar het hoogst haalbare in alles wat wij doen.

Innovatie

Wij spelen in op veranderingen in de markten die wij bedienen en werken structureel aan unieke, duurzame en creatieve oplossingen. Wij maken in onze productie en ontwikkeling gebruik van innoverende technologieën.

Duurzaamheid

Een duurzame relatie begint met vertrouwen, want samen komen wij verder en afspraak is afspraak. Wij zijn er voor elkaar, met producten die sterk gericht zijn op toekomstbestendigheid.

ZAKELIJK

Dealer worden van de Innovative Heating Solutions Group?

Dan komen wij graag met u in contact. Laat uw gegevens achter in het invulveld en wij nemen spoedig contact met u op. We kijken ernaar uit om kennis te maken.