Ondernemingen

Bent u op zoek naar een kwaliteitsleverancier van sfeerhaarden en/of rookgasafvoerkanalen, dan is de Innovative Heating Solutions Group uw ideale partner! 

Kwaliteit en uitvoering

Wij zijn een volwaardige productiespecialist op het gebied van haarden en kachels, rookgasafvoerkanalen en producten voor de verwarmings- en ventilatie-industrie. Ons oplossend vermogen is groot, net als ons technisch inzicht. Van concept tot product: we hebben een oplossing of komen tot een oplossing. Wij ontzorgen door de regie te pakken. Daarmee zorgt de Innovative Heating Solutions Group voor een optimaal resultaat en een tevreden klant. Voor, tijdens en na elk project.

Waarom kiezen voor de Innovative Heating Solutions Group?

LEWO BV

Al sinds 1980 houdt metaalwarenfabriek LEWO zich bezig met het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige rookgasafvoersystemen. Al ruim 40 jaar is LEWO expert in het vervaardigen van rookgasafvoersystemen en schoorsteensystemen van roestvaststaal. LEWO B.V. levert producten onder de naam Holetherm. Duurzaamheid, temperatuurbestendigheid en veiligheid staan bij ons centraal. Niet voor niets is LEWO B.V. al jaren toonaangevend op het gebied van hoogwaardige, betrouwbare en veilige rookafvoersystemen voor (gas)kachels, open haarden en cv-toestellen. LEWO ontwikkelt en vervaardigt producten van eigen bodem.

In 2022 integreerde De Hoeken B.V. binnen LEWO. Met als doel: onze klanten een volledig assortiment bieden op het gebied van kwalitatieve haarden, kachels, rookgasafvoer, onderdelen en accessoires. Daarnaast levert LEWO halffabricaten voor de ventilatie- en verwarmingsindustrie. Dat doet LEWO vanuit de OEM (Original Equipment Manufacturer). Vanuit deze filosofie biedt LEWO een compleet en innovatief productassortiment. LEWO levert vanuit een metaalwarenfabriek in Woudenberg.

thermoCet International BV

thermoCet is een Nederlands bedrijf dat al sinds 1974 actief is in het ontwikkelen en produceren van hout- en gashaarden. Alle CE-gekeurde producten ontwikkelt thermoCet binnen een eigen R&D afdeling. Binnen thermoCet besteden wij veel zorg aan kwaliteit, duurzaamheid, installatie- en bedieningsgemak. De productie en montage vinden plaats in een eigen ISO-gecertificeerde fabriek in Bosnië. Sinds 2019 worden de haarden verkocht onder de naam Trimline Fires. Sindsdien is het assortiment verder uitgebreid met inbouwgashaarden, vrijstaande gashaarden, hout- en palletkachels en elektrische haarden.

Ook thermoCet heeft een focus op OEM (Original Equipment Manufacturer) bedrijven. ThermoCet levert halffabricaten als white label producten aan haar partners.

Home Fire Creations BV

Home Fire is leverancier producten om een hoogwaardig sfeervuur in woningen en tuinen te creëren. Home Fire biedt een compleet assortiment: van sfeerhaarden tot rookgasafvoeren van Holetherm. Door de unieke samenwerking binnen de Innovatie Group leveren we producten van A tot Z. Bij Home Fire komt de kracht van de IHS Group bij elkaar, door de expertise en de producten van LEWO en thermoCet aan elkaar te koppelen en te verbinden.

Waar de meeste ontwerpers stoppen, gaat Home Fire juist verder. Het ontzorgen van de klant staat voor ons centraal. Ontzorgen doen we onder andere door een project volledig te begeleiden. Dat begint al met het begeleiden van een offertetraject en zelfs door ondersteuning te bieden tijdens de bouw en eindoplevering en uiteindelijk ook in de nazorg. Door deze unieke werkwijze is Home Fire gespecialiseerd in het projectmatig opleveren van unieke haarden. Met meer dan dertigjaar ervaring leveren wij prachtige projecten op voor luxueuze woon- en vakantiehuizen, designtuinen, hotels, vakantieparken, horecaondernemingen en nog veel meer andere bedrijven. Home Fire is tevens gespecialiseerd in het opleveren van haarden in combinatie met maatwerkmeubels, zoals ombouwkasten, meubels. Tv-nissen en tv-plateaus. Wij leveren maatwerk in ieder gewenst materiaal.

Holetherm

Al sinds 1980 houdt metaalwarenfabriek LEWO zich bezig met het op maat vervaardigen van hoogwaardige rookgasafvoeren en schoorstenen uit roestvaststaal. Een bewuste keuze, want bij de toepassing in rookgasafvoersystemen kan geen enkel ander materiaal de duurzaamheid, temperatuurbestendigheid en veiligheid van roestvaststaal overtreffen.

In 1984 werd gestart met een eigen lijn hoogwaardige, geïsoleerde rookgasafvoersystemen onder de naam ‘Holetherm Dubbelwandig’. De lijn bestaat uit buizen, bochten, dakplaten, trekkappen en montagemateriaal. Stuk voor stuk goede en betaalbare producten van eigen bodem. Duurzaamheid staat voor Holetherm centraal. Daarnaast investeert Holetherm veel in de ontwikkeling van het productaanbod.

Het productaanbod van Holetherm, is de laatste jaren dan ook flink uitgebreid. Met dank aan moderne productietechnieken, zoals lasersnijden, laserlassen en weerstandslassen met invertertechniek, bereikt Holetherm de hoogst mogelijke lekdichtheid, zonder verkleuring rond de las. Het productprogramma is zeer uitgebreid. Daardoor biedt Holetherm voor vrijwel iedere situatie de best passende oplossing.

Trimline Fires

Trimline Fires haarden zijn chic, modern en sfeervol. De haarden van Trimline Fires staan voor kwaliteit. Vergaande, geperfectioneerde technologieën zijn onze standaard. Niet voor niets zijn onze haarden gemaakt om een leven lang mee te gaan. Trimline Fires: een leven lang, voor een duurzame standaard.

DHK haard­accessoires

Open haard accessoires zijn verkrijgbaar in talloze uitvoeringen. DHK Products biedt diverse accessoires voor een mooiere uitstraling en werking van open haarden en houtkachels. Op zoek naar een specifiek accessoire voor een haard? Ontdek ons ruime aanbod aan haardaccessoires van DHK Products.

De Innovative Heating Solutions Group in het kort

Elke dag een beetje beter

Wij willen het elke dag een beetje beter doen. Wij zijn resultaatgericht en werken daartoe allemaal met heldere doelstellingen. Wij blijven onszelf ontwikkelen.

Betrokkenheid

Wij nemen verantwoording en zijn betrokken bij onze klanten en onze collega’s. Wij helpen elkaar waar nodig.

Kwaliteit

Wij weten wat er bij onze medewerkers en onze klanten speelt en streven continu naar het hoogst haalbare in alles wat wij doen.

Innovatie

Wij spelen in op veranderingen in de markten die wij bedienen en werken structureel aan unieke, duurzame en creatieve oplossingen. Wij maken in onze productie en ontwikkeling gebruik van innoverende technologieën.

Duurzaamheid

Een duurzame relatie begint met vertrouwen, want samen komen wij verder en afspraak is afspraak. Wij zijn er voor elkaar, met producten die sterk gericht zijn op toekomstbestendigheid.

ZAKELIJK

Dealer worden van de Innovative Heating Solutions Group?

Dan komen wij graag met u in contact. Laat uw gegevens achter in het invulveld en wij nemen spoedig contact met u op. We kijken ernaar uit om kennis te maken.