Toonaangevend in de wereld van (sfeer)verwarming

Onze missie: een toonaangevende Europese totaalproducent en distributeur van innovatieve, duurzame producten op het gebied van (sfeer)verwarming zijn.

Waarvoor staat de Innovative Heating Solutions Group?

De Innovative Heating Solutions Group is een toonaangevende Nederlandse totaalproducent en distributeur van innovatieve duurzame producten en (maatwerk)oplossingen op het gebied van (sfeer)verwarming. Onze klanten in de detailhandel, installatiebranche, groothandel en OEM, kunnen bij ons terecht voor een totaalassortiment aan rookgasafvoersystemen, haarden, kachels, isolatiematerialen en accessoires.

Door rechtstreeks bij ons, als fabrikant, te kopen garanderen wij een uitstekende prijs en volledige ontzorging van pre-sales tot en met after-sales. Wij helpen onze klanten succesvol te zijn, door het delen van onze know how en door continu te investeren in onze sterke merken Holetherm, Trimline Fires, DHK en Home Fire. 

Als familiebedrijf streven wij naar duurzame relaties met onze medewerkers, klanten en toeleveranciers. Wij willen het samen elke dag een beetje beter doen.

Onze visie

De Innovative Heating Solutions Group wil haar positie significant uitbouwen. Dit doen wij door vanuit onze sterke merken Holetherm, Trimline, Fires, Home Fire en DHK products, ons complete productportfolio en high-end maatwerk projecten aan te bieden aan interessante nationale en internationale distributiekanalen
Onze markt verandert continu. De Innovative Heating Solutions Group anticipeert hierop, door naast onze klanten te staan. Wij geloven in persoonlijke aandacht en advies, inspiratie, en het delen van kennis. Daarnaast bouwen wij aan onze merken door te investeren in een effectieve sales en marketingorganisatie, de innovatieve samenstelling en verduurzaming vanons productportfolio en onze (productie-)processen

Elke dag een beetje beter

Wij willen het elke dag een beetje beter doen. Wij zijn resultaatgericht en werken daartoe allemaal met heldere doelstellingen. Wij blijven onszelf ontwikkelen.

Betrokkenheid

Wij nemen verantwoording en zijn betrokken bij onze klanten en onze collega’s. Wij helpen elkaar waar nodig.

Kwaliteit

Wij weten wat er bij onze medewerkers en onze klanten speelt en streven continu naar het hoogst haalbare in alles wat wij doen.

Innovatie

Wij spelen in op veranderingen in de markten die wij bedienen en werken structureel aan unieke, duurzame en creatieve oplossingen. Wij maken in onze productie en ontwikkeling gebruik van innoverende technologieën.

Duurzaamheid

Een duurzame relatie begint met vertrouwen, want samen komen wij verder en afspraak is afspraak. Wij zijn er voor elkaar, met producten die sterk gericht zijn op toekomstbestendigheid.

Werken bij IHS Group

De Innovative Heating Solutions Group is een familiebedrijf dat al ruim 40 jaar actief is op het gebied van sfeerhaarden en rookgasafvoerkanalen. Toch blijven we volop in ontwikkelen! We zijn op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s die ons helpen om onze ambities waar te maken.

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures

Heb je belangstelling om bij Innovative Heating Solutions Group te komen werken? Stuur dan een open sollicitatie met jouw motivatie en CV naar e.westerduin@lewo.nl

Achter de schermen bij de Innovative Heating Solutions Group

Nieuwsgierig naar de Innovative Heating Solutions Group? Hoe wij werken en wat we precies doen, is te zien in onderstaande video.

Video afspelen

ZAKELIJK

Dealer worden van de Innovative Heating Solutions Group?

Dan komen wij graag met u in contact. Laat uw gegevens achter in het invulveld en wij nemen spoedig contact met u op. We kijken ernaar uit om kennis te maken.